22 Ocak 2013 Salı

 11:02   Admin   , , , ,    No comments
Nokia Lumia 920 teknik özellikler inceleme yorumları fiyat
Nokia Lumia 920 nokia nın son ürünü


ön inceleme

Windows Phone 8 dünyasına taşımak istiyorsanız, Nokia Lumia 920 almak için telefon. Çarpıcı bir ekran, akıllı tasarım ve bazı büyük dahil uygulamalar ile, yeni işletim sistemi deneyimi için en iyi yoldur. Eğer olsa uygulamalar gibi Windows Phone sizin için değil, ve 920 pil ömrü daha az etkileyici olduğunu.



Iyi

  • Çarpıcı ekran
  • Çekici tasarım
  • Keyifli Windows Phone 8 yazılımı
  • Büyük Nokia uygulamalar
  • Kablosuz şarj

Kötü

  • Windows Phone 8 mağaza uygulamaları Desperate eksikliği
  • Unimpressive pil ömrü
  • Ağır


TEPEGÖZ – CYCLOPS 720P IZLE

Dünyayı tepegöz canavarlar sarmıştır. İmparator Tiberius bu duruma çözüm arar ve kendi generalini sağda solda katliam yapan tepegözleri durdurmaya gönderir. En sonunda tepegözler yakalanır ve büyük zindanlara hapsedilir. Marcus herşey bitti derken İmparator tarafından tepegözlerle gladyatör oyunlarında savaşmaya zorlanır. Durumlar iyice karışmışken bir anda tepegözlerle Marcus gizli bir ittifak yapıp kötü kalpli İmparatoru yıkmayı hedeflerler... Tür: Genel IMDB Puanı: 3.1 / 10 Etiketler: Cyclops, Tepeg

THE FOLLOWING HD IZLE (1.SEZON 5.BÖLÜM)

FBI Amerika Birleşik Devletleri'nde hemen hemen 300'den fazla aktif seri katil olduğunu tahmin etmektedir. Bu katiller birbirleriyle iletişim kurmak için bir yol bulurlarsa ne olur? Ya da birlikte çalışıp ülke çapında ortaklıklar kurarlarsa? Zeki bir psikopat seri katil diğerlerini bir araya getirir ve bir hayran kitlesi oluşturursa neler yaşanır? Senarist/yapımcı Kevin Williamson'ın yeni aksiyon gerilim dizisi THE FOLLOWING’e hoş geldiniz! Tür: Genel IMDB Puanı: 7.5/10 Etiketler: Following, Sezon, The Following HD izle (1.Sezon 5.Bölüm) donmadan izle, The Follow

THE FOLLOWING HD IZLE (1.SEZON 4.BÖLÜM)

FBI Amerika Birleşik Devletleri'nde hemen hemen 300'den fazla aktif seri katil olduğunu tahmin etmektedir. Bu katiller birbirleriyle iletişim kurmak için bir yol bulurlarsa ne olur? Ya da birlikte çalışıp ülke çapında ortaklıklar kurarlarsa? Zeki bir psikopat seri katil diğerlerini bir araya getirir ve bir hayran kitlesi oluşturursa neler yaşanır? Senarist/yapımcı Kevin Williamson'ın yeni aksiyon gerilim dizisi THE FOLLOWING’e hoş geldiniz! Tür: Genel IMDB Puanı: 7.5/10 Etiketler: Following, Sezon, The Following HD izle (1.Sezon 4.Bölüm) filmi izle, The Following

Ölümsüzler Immortals

Ölümsüzler Immortals Yapım Yılı : 2011 Gösterim Tarihi : 11 Kasım 2011 Filmin Puanı : 8.7 / 10 Filmin Türü :Dram,Fantastik,Aksiyon Dünyanın tek hakimi olmak isteyen Kral Hyperion, kayıp olan yenilmez Epirus’un yayını aramaktadır. Taş ustası olan Theseus, Hyperion’un istilâsında annesini kaybedin


Nokia Lumia 920 Microsoft'un mobil işletim sisteminin en son sürümü çalıştırmak için Finlandiya firmasından ilk cep telefonuWindows Phone 8 büyüleyici, renkli canlı fayans ve şık yeni özellikleri bir dizi ile.
Nokia araç uydu navigasyon, müzik akışı, yerel bilgi ve fotoğraf için kendi uygulamaları ile bu ekledi. Büyük ekran ve çekici tasarımı ile, bu en iyi Windows Phone 8 cihaz buralarda mı?
Bu 3G 4G bağlantı veya Orange ve T-Mobile için EE üzerine bu ay mevcut bulunuyor. Bu 445 £ için yaklaşık SIM-free mevcut, bu yüzden 35 £ ayda yukarıdaki sözleşmeleri ücretsiz olmasını bekliyoruz.

Ben Nokia Lumia 920 satın almalıyım?

Eğer gerçekten sorması gereken soru "Ben Windows Phone 8 kullanmak istiyor musunuz?" Dir Bu, Microsoft'un mobil yazılım en son sürümü var ve Android veya iOS yaşamış olabilir ne çok farklıdır.
Onun homescreen canlı bilgileri gösteren, temel renkleri ölçülendirilebilir fayans oluşur. Onlar Android canlı widget'ları bir şekilde benzer, ama çok daha basit tasarımı ile. Bu eğlenceli ve görsel olarak çekici olduğunu ve çok alışmak almaz.
Nokia Lumia 920 renkleri
Kiremit tabanlı Windows Phone ana ekranı farklı boyutlarda aletler ile uzay tıkmak sağlar.
Buna karşı Dengeli derece seyrek uygulama mağazası olduğunu. Sen Netflix ve WhatsApp gibi bazı şartları alabilirsiniz - ve Skype yolundadır.Ama Android veya iOS arz gibi bir şey, en son mobil oyun oynamayı seviyorum eğer öyleyse sizin için olmayacaktır var.
Nokia Windows Phone 8 almış ve çok kendi yazılım bazı atmış. Nokia Drive arabanıza turn-by-turn navigasyon getiriyor ve Nokia Music akışı yapmanızı sağlar - ücretsiz - müzik büyük bir kütüphanesi.
Telefonun kendisi bakmak için çarpıcı ve inanılmaz yüksek çözünürlüklü ekrana sahip. Tiny metin keskin ve renkler harika görünüyor. Sadece bir çift çekirdekli işlemci barındıran, ama bunu birlikte yapıyor olacak her şey için yeterince güçlü daha bulunuyor.
920 bazı büyük özellikleri ile mükemmel bir telefon, ancak Windows Phone 8 sevmeyi öğrenmek gerekir. Sen Şimdi apps ve Google gibi özellikleri bir dağ istiyorsanız, Google Nexus 4 bir telefon bir güç olarak ayarlanır ve Nokia'nın sunan yaklaşık yarısının fiyatı sadece 239 £ başlıyor. Biz bizim tam bir inceleme okumak önce yapılmamış olsa da, bu yüzden satın almak için dışarı acele etmeyin Nexus 4 görmedim.
IPhone 5 bir benzer basit arayüzü, uygulamalar büyük bir ekran ve kamyonlarca sunuyor, ama £ 529 bir başlangıç ​​fiyatı ile, bir cüzdan-avı yatırımdır.

Tasarım ve kalite inşa

Hiç Nokia'nın Lumia telefonlardan birini gördüm, 920 herhangi bir sürpriz teklif olmaz. Bu kadar tasarım ağacından düşmüş değil. GibiLumia 800 ve 900 daha önce, bir kavisli sırt ve yuvarlak kenarlı tek parçalı bir gövdeye sahip.
Ön cam tek parça hakimdir. Lumia 800 gibi ekran sorunsuz etrafında yuvarlak plastik karşılamak için kenarlarında yamaçlarında. Nokia büyük bir değişiklik gibi görünüyor olabilir 900 bir düz cam cephe ile değiştirilir, ama 800 çok etkileyici prim, şık hissediyorum kadar silmek için başardı.Neyse ki, Nokia, bu kez yuvarlak dersini almış.
Benim yorum modeli Dulux 'iyi bir teneke dunked oldu gibi görünmesini sağlar, çok parlak beyaz yüzey ile geldi. Oldukça kolay bir parmak gres alır, ama yine de müthiş görünüyor düşünüyorum. Güç, kamera ve ses ayar düğmeleri büyük ve beyaz durumda karşı çekici ofsetini bir krom kaplama var. Arka tarafta Nokia ve Carl Zeiss objektif marka taşıyan bir gümüş şerit olduğunu.
Onu inanılmaz çekici bulabilirsiniz - dışında siyah ve gri mat ordularını dünyalar orada cep. Kesinlikle aranızda daha fazla stil-bilinçli hitap edecek. Eğer sen veya daha bastırılmış siyah ve gri renkleri - parlak beyaz tekne şamandıra değilse, o da kırmızı veya sarı (resimde) mevcut olacak - SOS işaretleri olarak kullanılmak üzere yeterince parlak, her ikisi de taze bir renk paleti denemek için yeterince cesur değildi.
Nokia Lumia 920 tarafı
Parlak renklerin yanı sıra standart mat tonları bir seçim geliyor.
Lumia aralığı açıkça tarzı eğlenceli tarafında keskin bir göz ile tasarlanmıştır. Yuvarlatılmış tasarıma bakar ve ele iyi oturan ve çok daha ilginç HTC'nin yeni Windows Phone, 8X - ve bu çok çirkin geliyor.
Bu yeterince iyi görünebilir GQ covershoot, ama hiçbir sıfır beden podyum modeli. Onun 130mm uzunluk ve 70mm genişlik, 4.5-inç ekrana sahip bir telefon için oldukça standart, ama 10.7mm azından, bu tıknaz tarafta tartışmalı bulunuyor. IPhone 5'in 7.6mm kalınlığı ve 920 ile karşılaştırın bir chubber bir bit görünüyor.
Nokia Lumia 920 üst kenarı
Gövde hafifçe yan ve arka çevresinde kavisli.
185g anda, çok 112g iPhone daha ağırmış. O daha küçük bir telefon için kullanılan konum eğer biraz sürpriz sizi alır ve onu elinizde çok ağır oturur. Eğer bir ceket cebine kaydırırsanız uzun süre unutun olası. Eğer gökyüzü roket sığacak ince, en hafif telefonu sonra iseniz, 920 sizin için değil.
Onun inşa kalitesi son derece yüksek. Şasi polikarbonat (sert plastik bir fantezi sondaj türü) tek parça işlenmiş, bu yüzden onu sıkmak eğer hiçbir garip creaks veya tıklama söz konusudur. Güç, kamera ve ses ayar düğmeleri onlara tıklayın tatmin edici, sağlam vurdu ve sahip olmak, büyük kolaydır.
Üst kısmında 3.5 mm'lik kulaklık jakı bulacaksınız; bir mikro-USB bağlantı noktası altında bulunur. Hayal kırıklığı depolama genişletmek için herhangi bir microSD kart yuvası ne yazık ki var. Neyse, Nokia dahili 32GB depolama pompaladı, böylece ilk kez o kadar açıldıktan sonra çok yakında oda tükeniyor edilmemelidir.

Ekran

Yüksek çözünürlüklü ekranlar ile başa çıkmak için, Windows Phone 8 en yeni bulunmuş yeteneği sayesinde, Lumia 920 gerçekten 4.5-inç ekran içine 768x1, 280 piksel çözünürlükte paketi yapabiliyor. Bu yüksek çözünürlüklü iPhone 5'in 326ppi daha biraz daha net hale 920 332ppi bir piksel yoğunluğu verir - ben içtenlikle farkı söylemek mümkün olurdu şüphe rağmen.
Her iki şekilde de gayet metin inanılmaz derecede keskin tutulur ve Windows Phone 8 arayüzünün sade çizgileri lezzetli gevrek bakmak anlamına gelir. Amazon'un Kindle uygulaması ateş o zaman özellikle fark bulunuyor. Ebooks metin uzun süre okuma özellikle rahat hale keskin olduğunu. Bu parlak ışıklarından yansımaları mücadele iyi bir iş yapıyor, çok çok parlak.
Nokia Lumia 920 geri
Dokunmatik ekran çözünürlüğü ve yanıt turboşarjlı edilmiştir.
Ekran ayrıca renk kullanımı büyük bir gösteri koyar. Nokia Ekran temelde siyahların özellikle derin olduğu anlamına gelir 'ClearBlack' teknolojisine sahip bulunuyor. Yüksek kontrast ve zengin renkler ile sonuçlanır, ve kesinlikle fark var. Aydınlık Windows Phone 8 fayans siyah arka plan karşı mükemmel bakmak ve benim favori gibi YouTube klipleri izlerken Flight Sanat , bir zevk oldu.
Sadece süper görünüyor, ama Nokia ayrıca dokunmaya özellikle duyarlı hale gelmiştir. Bir sivri tırnağınızla arayüzü etrafında tokatlamak, ama aynı zamanda kumaş ile giriş duyumsayabileceksiniz bulunuyor. Ben eldiven oldukça kalın bir çift koymak ve hala normal olarak tokatlamak başardı. Etrafa tokatlamak benim kalın kazaklar içine benim parmak dürttü zaman hala hiçte mücadele etmedi. Eğer hızlı bir metin göndermek için bir eldiven çekerek fantezi değil o zaman, hiç şüphesiz, kullanışlı bu kış gelecek.

Windows Phone 8 yazılımı

Lumia 920 yerine size Lumia 800 bulacaksınız eski Windows Phone 7 daha, en son Windows Phone 8 yazılımı spor Nokia telefonlarının ilk.Bunun yerine birden fazla Android homescreens veya iOS apps ızgaraları, Windows Phone, bir kaydırma ekranı her gösteren canlı bilgi büyük, renkli fayans getiriyor.
Dışa tasarımı açısından, hemen eski sürümünden farklı görünmüyor - fayans yeniden boyutlandırmak için yeteneği dışında. Ama kontrol dışarı değer başlık altında birkaç düzgün hileler var. Ben verdim , Windows Phone 8 tam HTC 8X benim gözden devrelerde tüm detayları orada okumak için fazla, bu yüzden kafa. Ben süper yararlı olduğum için, burada önemli bazı noktaları özetlemek olacak.
İnsanlar ve Me göbekleri kolayca benim favori yönleri vardır. Birlikte tek bir yerde tüm güncellemeleri görelim için e-posta, telefon, Facebook, Twitter ve Linkedin hesaplarından tüm kişileri çekin. Me uygulaması, farklı uygulamalar içinde ve dışında atlamak zorunda kalmadan, bir kerede tüm sosyal ağları gönderebilirsiniz. Eğer bir kerede grubunda fotoğraf, metin veya e-posta herkese paylaşmalarına olanak sağlayan, çok insan grupları oluşturabilirsiniz.
Çocuk Köşesi Eğer ana ekran çoğaltmak için izin verir - ama sadece uygulamalar, müzik ve belirttiğiniz videoları gösteren. Bu sizin çocuğunuz da lezzetsiz şey erişemez ve herhangi bir kritik ayarları değiştirmeniz mümkün olmayacaktır bilgi güvenli telefon, etrafında oynamalarına izin anlamına gelir.
Apps Windows Phone 8 için hala büyük bir sorun vardır. Sahip olmaya değer bir kaç bit ve bobs olsa da, App Store sefil understocked olduğunu. En son uygulamalar kontrol ve arkadaşlarınızla yüksek puanların karşılaştırılması seviyorsanız, Android veya iOS çok daha iyi olacak.
Microsoft Ancak, Office mobil sürümünde birlikte vardır. Bu son derece basit, bu yüzden uzun belgeler dışarı yazmak istemiyorum, ama bir kaç not yazmak için iyi. Bu Google Dokümanlar yaptığı benzer şekilde çok Office'in diğer sürümlerinde, genelinde tüm dosyalarınızı senkronize olacak, sadece bunu kullanmak için sabit bir internet bağlantısı açık tutmak gerekmez.

Nokia uygulamalar

Windows Phone 8 App Store yazılım eksikliği telafi yardımcı olmak için, Nokia telefon üzerine şık bir araç yığını yüklendikten.
Nokia zaten böyle HTC 8X olarak telefonlarında bulacaksınız harita verileri burada aynı güçler Microsoft'un Bing Maps vardır. Normal bir temsilcisi harita tarzında ya da uydu görüntüsü olarak haritalarına da ulaşabilirsiniz. Uydu görüntülerini Bing Maps'in masaüstü sürümüne olarak güncel olarak yukarı değil - tam masaüstü üzerine inşa edilmiştir ofisimize yanındaki otel, ancak telefonda seyrek bir şantiye - ama sizi durdurmak olasılığı bulunuyor yolunuzu bulma.
Nokia Lumia 920 Windows Phone 8
Nokia'nın haritaları basit arayüzü ve pek çok bilgi var.
Nokia yerel işletme bilgi bir zenginlik sunuyor ve bu haritalar uygulaması aracılığıyla anında erişilebilir. Veya Yerel Scout app içine dalış - - Yerel Scout simgesine dokunun ve yakındaki restoranlar, faiz ve dükkanlar noktaları göz atabilirsiniz. Sonuç üzerinde dokunulduğunda (varsa) saat ve kullanıcı yorumları açılması, adres gibi bilgileri getirecektir.
Özellikle yardımsever, Nokia telefonunuza haritaları indirmenize olanak sağlar, böylece siz nerede görmek için bir veri bağlantısı gerekmez.Aynı anda İngiltere tamamını indirebilirsiniz (yalnızca bir 4MB dosya var). Sadece standart harita görünümü, uydu gösterir, ancak hiçbir bağlantısı olduğunda bile, hala tüm yol detaylarını görebilirsiniz.
Nokia Lumia 920 Windows Phone 8
Hiç Londra tamamında yürüyüş fantezi durumda kullanışlı yön verir.
Kendinizi Yorkshire Dales, Peak District veya Bodmin Moor vahşi içine yolculuk bulmak ve hiçbir veri bağlantısı kaybolmadan riski istemiyorsanız, o gitmeden önce, harita indirme değer.
Eğer iki nokta arasındaki yol tariflerini verebilir rağmen, standart Windows Phone 8 turn navigasyon ile dönüş için izin vermez. Neyse ki olsa da, Nokia, sadece böyle bir işlevi katan Drive uygulaması, en son sürümünü dahil etmiştir.
Sizin hedef Pop ve uygulaması geçerli konumdan sürüş talimatları verecektir. Bu gitmek gibi gerçek zamanlı yol boyunca bir 3D, araba düzey görünümü ve parçalar haritasını gösterir. Diğer GPS oturdu-navs gibi, aynı zamanda dönüşleri hakkında sesli yön vermek ve hız sınırı üzerinde sürünmeye başlar eğer sizi uyarır olacaktır.
Nokia Lumia 920 Windows Phone 8
Araba sürerken Nokia Drive turn-by-turn yön sağlar.
Arayüzü telefonunuza haritalar indirdiğiniz varsa, yollar görmek için sabit bir veri bağlantısı tutmak gerekmez, temiz ve basit ve. Eğer bir bağlantı yaparsanız, aynı zamanda Tate Modern veya London Eye gibi önemli noktalara yakın görmek mümkün olacak.
Ancak, TomTom gibi şirketlerin Sat-navs oldukça masraflı olabilir - onlar sadece bir amaca hizmet özellikle - Bu yüzden, standart bir büyük ikramiye gibi kapsamlı bir sürüş navigasyon aleti var. Eğer bir sürücü değilseniz, haritalarda yön aracı yönlere yürüyüş ve toplu taşıma bilgi verebilir (almaktadır iOS 6 Apple'ın Maps uygulaması eksik.)
Nokia Lumia 920 Windows Phone 8
Eğer ileri sürüyorsun gibi böylece kayıp alamadım sesli talimatları konuşma, seni takip edeceğim.
Yeni bir şehirde Confused ve bir lokma kapmak ister misin? Nokia'nın Şehir Lens yardım etmek için burada. Onun haritalar uygulamlr bilgi çeker ve, artırılmış gerçeklik kullanarak, kamerayı kullanarak, restoranlar ve ekranda dükkanların yerleri gösterir.
Eğer yerinde açmak ve etrafında kamerayı hareket ettirdikçe, sen Yakınında ne detaylarını görmek. Ile bizler için bir cankurtaran - Bunu bir harita üzerinde çalışmak zorunda kalmadan yürümek hangi yöne görmek için kullanabileceğiniz yön duygusu .
Siz restoranlar, mağazalar, oteller ve ilgi siteleri görebilirsiniz, tüm bunların hepsi etrafında görüntülenir. İşin garibi, bu 'ünlü' siteleri görüntülemek için ayarladığınızda, bu tür Golden Gate Köprüsü, Yellowstone Milli Parkı ve en az 7.000 km uzakta benden her hangi Avustralya Macera Adası gibi yerlerde geldi. Ben şimdiye kadar bu hedeflere yürümek Şehir Lens kullanarak olacak sanmıyorum, ama asla bilemezsiniz.
Nokia Lumia 920 Windows Phone 8
Telefonunuzu tutun ve etrafına bakmak, Şehir Lens Yakınında ne gösterecek.
Bu inkar edilemez etrafında görmek ve yapılacak şeyler keşfetmenin eğlenceli bir yoludur, ama mükemmel değil. GPS ve buldum ikonları ise bazen belirli bir yöne kaydırmaya başlayacaktır nerede birkaç dakika tam olarak işe alır, bunların yerini tam olarak kesin değildir bu yüzden.Acelem bir restoran için yoluma olsaydı, ben kesinlikle kapı beni direkt almak güven olmaz.
Eğer akşam için yol bulmak gibi şirket tutmak için bazı iyi müzik gerekir.Nokia sen de burada kapalı bulunuyor. Nokia Music uygulaması, müzik geniş bir seçim featuring çalma çeşitli dinlemenizi sağlar. Daha da iyisi, bu çalma listelerini kullanmak için tamamen ücretsiz reklam destekli değildir ve telefonunuza çevrimdışı müzik 14.5 saate kadar senkronize edebilirsiniz.
Nokia Lumia 920 Windows Phone 8
Nokia Müzik dinlemek ve ücretsiz listeleri eşzamanlayacak ya da sonsuza kadar kaydetmek için parçalar satın sağlar.
Doğru ve bir şekilde olamayacak kadar iyi gelebilir, öyle değil mi. Çalma sanatçıların farklı şarkıları çeşitli özellik, böylece bir mixtape bir şey olsun. Eğer yeni müzik dinlemeyi seviyorum ve sanatçıların tüm albümleri olan umurumda değil, bu idealdir. Genellikle grafiklerde şeyleri de içerir - - Siz de benim gibi iseniz, ancak, ve geniş bir tat var size bazı seçimler çok düşkün olmayabilir.
Yine de, orada gezinmek için 100 kanal bitti ve belirli bir sanatçı dayalı kendi kanalı yapabilirsiniz. Sizin kişisel koleksiyonu genişletmek istiyorsanız, indirmek ve saklamak için 17 milyon parça herhangi bir arama yapabilirsiniz. Tracks şimdi tasarruf başlamalı geniş bir koleksiyon oluşturmak için umut eğer öyleyse, 99p her olsa mal.

Şarj Pil ömrü ve endüktif

Lumia 920 endüktif şarj yeteneği ile kitted olmuştur. Bu bir şarj pedi dokunmadan yerine doğrudan bir fiş bağlı kalarak gücünü almak mümkün demektir. Biz zaten daha önce bu fikri gördüm PowerMat , ancak teknolojisi oldukça üstüne ekstra bir olgu eklemek gerek daha, sağ telefonu içine inşa edilmiştir.
Şebekeye bağlanır ve masanızda oturuyor plastik bir disk - 920 bir şarj pedi ile birlikte geliyor. Telefonunuzu şarj etmek için, sadece disk üzerine koydu. Herhangi bir kablo eklemek veya herhangi bir anahtar vurmak gerek yok - hemen güç çekmeye başlayacaktır. Sadece içeri takmadan önce telefon indirdi ve tüm kabloları çözmek gerek yok edebilmek için son derece kullanışlı bulunuyor
Nokia Lumia 920 şarj cihazı
Onu üzerinde oturuyor bu gadget gibi takmak zorunda kalmadan yeniden suyu kablosuz şarj sihirbazlık sahiptir.
Sizin başucu masa, kahve masa, mutfak - - ve ofiste daha bir sürü fikir sayıda yastıkları tüm yuvarlak evinizin sahip olmanızdır. Ben fikri gerçekten gibi olsa da, yastıkları tek tek satılmaktadır. Nokia onlar maliyeti tam olarak ne kadar bana söylemek mümkün olmamıştır, ama onlar £ 20 altında geleceğiz şüpheliyim. Nokia gibi bu al beş veya altı, önerir, ve aniden o keskin yeni ayakkabılar göze alamaz bulacaksınız.
Yine de, gün boyunca akıllı telefonunuzun pil ömrü uzanan asırlık sorunu mücadelede temiz bir yoludur. Ne yazık ki, bu 920 ile oldukça bir sorun var - ben de onun pil ömrü etkileyici bulamadık.
Bir ferah 2,000 mAh hücre paketleri olsa da, ben yaklaşık 25 yüzde kalan tam şarj gitmişti yaklaşık 4 saat için oldukça yoğun bir şekilde kullanılması (, uygulamalar indirme haritaları kullanarak ve izleme, birçok metin ve e-posta gönderme) ile bulundu. Kesinlikle tüm bir iş günü sürmeyecek.
Bu özellikle, oldukça tıknaz büyüklüğü göz önüne alındığında, son derece hayal kırıklığı var. Büyük pil tokat ve onu dışarı gün suyu bir çift sıkmak için oda bol var. Nokia Lumia 800 ilk başlatılan bir benzer kötü çaba koymak, ancak bir yazılım güncellemesinden sonra çok daha iyi oldu. Parmaklar Nokia burada aynı işi yapar geçti - ve yakında.

Güç ve performans

Lumia 920 1GB RAM ile desteklenen bir 1.5GHz çift çekirdekli işlemci, üzerinde çalışıyor. Üst düzey akıllı telefon standartlarına göre, bir sürü değil. Buna karşılık, yeni duyurulan Google Nexus 4 1.5GHz dört çekirdekli çip ve RAM güçlü bir 2GB sahiptir. Windows Phone 8 yazılım nihayet (bir saçma 64 çekirdeğe kadar) çok çekirdekli işlem için izin verdiği göz önüne alındığında, ilk dört çekirdekli Windows Phone 8 cep telefonu görmek için bir utanç.
Aslında sadece onları yararlanabilirsiniz yazılımı var, ve hatta Google Play mağaza 700.000 apps, düzgün bu işleme yararlanabilirsiniz pek bir şey varsa dört çekirdekli olan değer kalır. Bunun yerine, bir nippy çift çekirdekli yongası çok pil vergi olmadan homurtu bol sağlayabilir.
Aslında, 920 gayet yetenekli telefon bulundu. Büyük, renkli kiremit ile Swiping duyarlı ve derhal harekete geçti ve açılış menüleri ve uygulamaları herhangi bir rahatsız edici gecikme ücretsiz. Tüm Windows Phone 8 hizmetler ve Nokia uygulamalar için suyu bol var.
Bu zorlu uygulamalar ve gibi 3D oyunları ile başa çıkmak için yeterince güçlü olsun Real Racing 2 görülecektir zaman - ya da gerektiği gibieğer - bu oyun hiç Windows Phone 8 mağaza geçerli hale gelir.

Kamera

920 arka yüzünde bir 8-megapiksel kamera casus olacak. Bu görünüşte saçma görülen PureView teknolojisi kullanan Nokia 808 , ama aynı okkalı megapiksel sayısı sunmuyor.
Ben bir iPhone 5 ile dolaşmak için onu aldım ve sonuçları tatmin edici bulundu, ama mindblowing değil. Lumia sıcak, zengin çekim sağlayan, renk ve tonlama ile çok daha iyi bir iş yok. IPhone çaba karşılaştırma biraz soğuk gibiydi.
HTC 8X kamera test
Lumia 920 iPhone daha sıcak bir atış sağlandı, ama oldukça (Büyütmek için resme tıklayın) netliği için eşleşmedi.
iPhone 5 kamera testi
IPhone 5'in (Büyütmek için resme tıklayın) net ama soğuk oldu.
Ancak, tam ekranda fotoğraflara bakarken özellikle belirgindir iPhone gibi oldukça aynı netlik sunmak için görünmüyordu. Binaların çevresinde Güzel detaylar genel az keskin bir görüntü ile sonuçlanan, kaybolur. Ama kötü bir çaba değil ve ben kesinlikle kötü gördüm, ancak netlik birleştirmek mümkün olsaydı ve renk sonra biz nihayet kendini beğenmiş podyum iPhone kamera vurmak için bir telefon olurdu.
Bu ekstra özellikler bir yük övünme yok. Smart Photo Eğer hareketli bitleri silmek için izin birden fazla fotoğraf alır. Cinemagraph Eğer eğlenceli küçük animasyonlu gif resimleri oluşturmanızı sağlar. Objektif kendisi benim testlerde çok iyi çalışmadı bulundu video, düzeltmek için optik görüntü sabitleyici var.
Nokia Lumia 920 geri
Diğer kameralı cep telefonları daha fazla ışık yakalamak için iddia eden bir balığı ile Nokia Lumia 920, güneşli tarafı yukarı.
Ben tam devrelerde ve rekabete daha karşı karşılaştırmalar için bizi izlemeye devam edin, bu yüzden önümüzdeki günlerde kamera ile iyi bir anlaşma daha yapıyor olacak.

4G bağlantı

920 binmek için Nokia ilk cep telefonu İngiltere'nin yeni süper hızlı 4G ağSadece EE anda hizmet sunmaktadır ve ucuz değil - ve sadece açılışında 11 ilde - veri hızı sizin için her şey ama eğer, incelemeye değer.
Benim 4G SIM attı, telefon 4G ağ üzerinde çalışmak istediğiniz gibi görünmüyordu. Can sıkıcı olsa da, hizmet ve telefon hem yepyeni, bu yüzden servis güncellemeleri olması muhtemeldir vardır onları birlikte çalışmaya yapmak için dışarı itti. Telefon satış gittiğinde aynı doğruysa, bu büyük bir sorun olacak.
Nokia Lumia 920 Windows Phone 8
Benim üç SIM sayesinde, ben sadece 0.8Mbps indirme hızı elde etmeyi başardı.
Nokia Lumia 920 Windows Phone 8
Bu 4G üzerinde aktif olmamasına rağmen, benim EE SIM kart daha hızlı indirme hızları elde.
Olsa Artı tarafta, ben veri hızları belirgin bir artış fark ettiniz. Üç benim 3G SIM kart üzerinde, ben sadece 0.8Mbps indirme hızları elde etmeyi başardı. EE SIM kart takılıyken, bu 4.1Mbps için önemli ölçüde yükseldi.Bu 4G ağ üzerinde değil de, sadece ağlar arasında farklı sinyal gücünü sahip olan ilgisi olabilir, ama yine de umut verici.
Biz hızlı pil ömrünü etkiler tam olarak nasıl görmek 4G ve elbette doğru 920 test edeceksiniz, bu yüzden daha fazla bilgi için bizi izlemeye devam edin.

Sonuç

Bu HTC 8X olduğu gibi 920 Windows telefon 8 deneyimi aynıdır.Kullanımı kolay ve eğlenceli, ama mağaza apps korkunç eksikliği zor gibi gibi benzer fiyatlı üst seviye Android telefonlar üzerinde tavsiye yapmak Samsung Galaxy S3 .
Nokia'nın kendi yerel bilgi, navigasyon ve fotoğraf uygulamaları acınacak uygulaması seçimi için telafi için bazı yol gitmek. Çarpıcı bir ekran, çekici tasarımı, terbiyeli kamera ve 4G bağlantı ile bu mükemmel bir telefon olduğunu ve haklı Windows Phone 8 için standart taşıyıcısıdır. Windows Phone Marketplace hızlı Android ve iOS yetişmek durumunda, bu müthiş bir gadget olacak.










0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

Blog Archive

Categories

SAMSUNG Apple Galaxi iphone cep porn izle galaxi s4 Teknosa inceleme Şifalı bitkiler - K - notebook Şifalı bitkiler - A - Şifalı bitkiler - S - Ş - fiyat toshiba Şifalı bitkiler - M - ACER Şifalı bitkiler - B - Sony Şifalı bitkiler - C - Ç - en uygun fiyat LED teknik özellikler Şifalı bitkiler - H - LG en ucuz en uygun Şifalı bitkiler - D - ASUS TV LCD LED TV SATELLITE özellikler Şifalı bitkiler - Y - 3D Şifalı bitkiler - E - FHD teknik Galaxy kampanya Şifalı bitkiler - G - Şifalı bitkiler - P - HTC Şifalı bitkiler - T - HP Pavilion arı izle Şifalı bitkiler - I - İ - Aspire HP arı sütü bal özellikleri En Ucuz Fiyat LCD TV Renault en hesaplı Şifalı bitkiler - N - 4GB Muhteşem Yüzyıl NAVIGASYON ULTRABOOK casper fragman i7 laptop Şifalı bitkiler - F - Şifalı bitkiler - L - Şifalı bitkiler - O - Ö - 500gb AKILLI TELEFON C650-EZ1550 CEP TELEFONU DELL HD Satellite Pro Taşınabilir Bilgisayar Uygun Fiyat abs güvenliği airbag airbak açılış süresi crash test güvenlik verileri kaporta güvenliği performans sürüş testi yol tutuşu Çarpışma Testi çarpılma testi Şifalı bitkiler - R - Şifalı bitkiler - U - Ü - Şifalı bitkiler - Z - şifalı bitkiler 2GB 320GB A7N35EA Antalya CIHAZI DV6-6C03ET DVB-S Kampanyası Lenovo MINI TOMTOM Turkey X Series android android apk indir fenerbahçe fiyat performans i5 inceleme fiyat inceleme teknik indirim s3 türkiye 1453 2013 2013 model 40EX720 CANON CONSUMER DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ EDGE Elitebook En Kaliteli Ferrari Fetih Galaxi S3 KONSOL Nikon P755-S5375 Panasonic Pavilion Probook Qosmio READY S5360 Samsung Galaxi Samsung Galaxy Sony Xperia Testi Travelmate U Series WHITE Wi-Fi XPS android oyun android uygulama bilgisayar desire en ekonomik fragman izle galatasaray galaxi mini i3 inceleme teknik özellikler kestane balı lig tv nirvana nokia otomobil plazma samsung cep telefonu sağlık tatil video Çarpışma Şifalı bitkiler - V - 11.6quot; 1215ST 15.6 15Z 1GHZ 2.2GHZ 2.4GHZ 2012 3D GÖZLÜK 3g 42LM670T 42LV3550 5110 55HX853 640gb A2200 GÜMÜŞ A4 A53SD-SX117R ARTEMİS TAPINAĞI AS3951-2464G34ISS AS5755-9401 Alanya Aston Audi Audi A4 BLURAY BlackBerry BlackBerry Z10 C650-EZ1550-08 CEU Carolyn Murphy Dell Ins Duos S7562 Dünyanın ELEKTRIKLI SÜPÜRGE En güzel En iyi En iyi performans Fetih 1453 Film Fiyat Listesi G45P67 GALAXY SIII GALAXY Y Galaxy S 3 Galaxy S III Genel GÜMÜŞ HD READY Holiday Hp Notebook I8190 I9082 Ideapad Inspiron Intel Core Duo Intel Core i3 K Series Lumia Magnificent Century Nikon D5200 Nokia Lumia Philips Projeksiyon S III S7562 SAMSUNG I8190 SERİSİ Salatalik Çorbasi Samsung 40D503 40 Samsung Galaxy S Samsung Galaxy S3 Samsung i8150 Smart TV Sony 55HX853 Sony Vaio Sony Vaio Duo 11 TABLET PC TREATY Tecra Touch Toyota U56E-BBL6 U920T UE-40D5003 VPCF23JFX/BC VPCSA3AFX/SI W7b XL Xperia Z10 abd anakart android apk android free apk android mobil android oyunlar android tv box android uygulamaları anzer balı araba bedava türkçe apk beşiktaş cep tel oyunları cepde cepde net deniz devlet dizüstü elbise en hızlı kargo en ucuz nerede en uzuz fiyat inceleme fiyat özellikleri full full hd full İzle gaz krizi görüntüleri günün haber hamur işleri hesaplı http://turkey-in-holiday.blogspot.com/ hürrem hız iPhone 5 inceleme fiyat performans ipad iphone 6 karne hediyesi kestane keyence kurtlar vadisi kızartmalar mobil oyun modelleri necati şaşmaz net online osmanlı polat alemdar pusu s3 mini salatalar samsung galaxi s3 sandisk sea sex sexy seyahat spor tarih taşınabilir teknik özellikler fiyat turkiye ucuz yemek tarifleri yorumlar çam balı çiçek balı çorbalar özellik özellikler fiyat Великолепный Великолепный век %20 İndirim (2012) (MC981LL/A) (Z0NMQ) + 300 SPARTALI + 7 Adet +2x Pilli Gözlük PAKET 00 TL KDV Dahil 1 349 100 HZ 100 parça pasta gekorasyon seti 1000 4.3 1015PX-WHI061S Asus 1024-AYU 102CM 106 Ekran 10W 11.6 quot; 110-3730NR HP 112 12 taksit 120 4.3 Navigasyon Cihazı 13-1000EN 13-inch Retina ekran 16 GB 16GB Wi-Fi / Beyaz 18 18 mart 18-55MM 19AV605 19DV667DG 1gb 2012 2013 2012 Türkçe Dublaj 2013 İlkbahar - yaz modası 21.02.2012 2200 WATT 2330M 23UZ9000M 24-saat.net 2430 2430M 2540P-XT931UT 2630qm 2670QM 27A300 2GHZ 3 GÖZLÜK HEDİYELİ 31 mart 32D4010 32D450 32D5000 32EH6030 32LK330 32LV2500 32LV3550 32LW4500 32LW450U 37LV3550 37LV4500 380M 3d nerede 3d tv 3d tv film temini nasıl yapılıyor 3d tv gereklimi 3d tv ne faydası var 40912 40D5000 40D5500 40D8000 40HX853 433G32MN 436 4 3 4530S-LJ518UT 455ET 46PFL7007 47. Bölüm 4780 47LW4500 4g 5 5.0'' Navigasyon Cihazı 500GB 15.6 500g 5040-38F23B 50GW30 55D6500 55D7000 55EX720 55LW570S 55LX9500 56. Bölüm 5G 60 Ekran LED 60D8000 620 620 inceleme 630 LV970UT-06 64 GB 671 TL 6gb 7 7 Adet 715 tl 7630 8 gb 8 gb bellek 80GB 81 Краткое 81.Bölüm 8S 920 920 nokia A1Q17EA A53SD-SX117R NOTEBOOK A7S56EA ACER AS5750G-2414G64 NOTEBOOK AGC7BT AH530-313 AH531 AMD AMD C60 AO722-C68KK AOD255E-13429 Acer AOHAPPY APPLE iPad2 APPLE iPad2 16GB Wi-Fi / Beyaz ARB3BT AS5750-6414 AS5750-6896-08 AS5750G-2333G50 AS5750G-2334G50MNKK AS5755-9401-06 AS5755-9401-08 ASMA ASUS N55SL-S1011V ASUS P8B75-V AVATAR 5 Acer AO722 Acer Aspire S7 Acer Aspire Timeline Acer Aspire V5-571P Acer Notebook Adres Tarifi Ali Şeriati Alzheimer Apple MacBook Pro Apple TV Apple iPhone 4S Apple iPhone Touch 5G As3750g-2414g50mn As5750g-2414g64mnkk As5750g-2434g50mnkk Aspire S7 Aston Martin Asus Notebook Asus Transformer Pad Asus U36JC Asus VivoBook Asus Zenbook U500 Asus Zenbook UX32A Auris Avrupa+TR Haritalı B1930 B43h66 B570 59-326057 B63p45 B67P87 B800 B940 B950-4K35B-G B960 BABİLİN BABİLİN ASMA BAHÇELERİ BAHÇELERİ BERLIN BERLIN TREATY BEYAZ BUZDOLABI Bar - Sarı Berlin Kaplanı Beyaz Smartphone Bir Bluetooth Brazzers Brazzers Premium Accounts Butterfly C60 C650-EZ1524D C650-EZ1551 C655-S5501 C655-S5501-06 C655-S5501-08 C655D-S5134 C655D-S5330 C655D-S5509 C660-15z C660-1UX C660-2TK C675-S7106 C68KK CERAMIC CLEANO CN CN TKI-2450B CNC CNW.2350-4K35B COMBO CQ57 CS-100 CUH.N455-2K00S Casper CUK.N455-2K00S Casper CYBERSHOT Cakallarla Dans 2012 Canon EOS-1Ds Mark III Carolyn Catching Century Ci5-2410m Ci5-2430 Cilt Bakımı Cindy Cindy Crawford Compaq Coolpix Core i5 Corolla Crawford D3200 DCR-SX15E DECEPTION DM1-4125EA DOUBLE KİT DRAKE S DROID DV3-4310ST DV6-6116NR-06 DV6T-QJ912AV DV6T-XW898AV Dell Inspiron 15R Dell XPS Dell XPS 12 Dell XPS 12 inceleme Derinliği Discover Discover S730M Duo 11 Duos Dünya Dünyanın en iyi 20 cep telefonu DİJİTAL DİJİTAL KAMERA E-ticaret E1941S-BN EEE PC X101-EU17-BK Asus ELECTROLUX ELEKTRONİK SÖZLÜK EMD730G-433G32MN EMD730G-433G32MN dizüstü EMD730G-433G32MN laptop EOS-1Ds EOS1100D ERGOEASY ES80 EV SİNEMA SİSTEMİ Emachines En Cok Satan En ucuz EM En Çok En İyi Karne Hediyesi FAKIR FILM PAKETİ FO200-313G25N FO200-313G32 FO200-314G32NR FOLIO FOTOĞRAF FS-V30 Farabi Fasulye Çorbasi Fenerbahçe Galatasaray Fenerbahçe Galatasaray golleri Fenerbahçe Galatasaray izle Fenerbahçe Trabzon Fethullah Fethullah Gülen Fiberoptik Sensörler Ford Ford Shelby Foça FreeDos Fujitsu Fujitsu Lifebook G6 G6-1152st G6-1165ST G6-1215ST GALAXY SIII MINI GALAXY TAB GKNE GOLDMASTER GREY GRUNDIG GT2 GT500 Galatasaray Fenerbahçe Galatasaray maç özeti Galaxy Mini 2 Galaxy Mini 2 Smartphone Galaxy Not Galaxy S Galaxy W Galaxy Xcover 2 Galaxy Y S5360 Geçer Google Google Nexus 7 Grand Grand I9082 Gri ​​Smartphone Göz makyajı Göz makyajı teknikleri Gülen HAFTANIN KAMPANYASI HP 2540P HP Envy HP Envy x2 HP Envy x2 tanıtım videosu HP PAVILION G6-1175ST LZ507EA HP Pavilion DM1-4125EA HP Pavilion dv7-6c55sa HP Presario HT-D5550 HTC 8S inceleme HTC Butterfly HTC Desire HTC Desire C Siyah HTC One HTC One S5 HTC One X+ HTC Sensation HTC Sensation XL HTC Titan 2 Haritaları Hayalet Hayalet Sürücü 2 Heavenly History Holidays Huawei Huawei G330 I INOX 475 LT I9082 Galaxy I9260 I9300 ID-3487FBR Dell II N7100 Incredible 2 Infinity 700 Intel Core Intel Core i7 Istanbul Japon Eriği K52F-SX810R K53E-DH51 KAMPANYASI KEOPS PİRAMİDİ KESTANE BALI KESTANE BALI ŞİFA KAYNAĞI Kadardır? Kemer Kurtlar vadisi 31.01.2013 Kurtlar vadisi 31.01.2013 izle L500-1UU L502X L730 L735-S3375 L735-S9314 L745-EZ1410 L755-13F L755-S5151 L870-11J LCD/DVD LCD/MONITOR TV LE 40D503n LED LCD LED MONİTÖR LG 26LV5500 LG 32LV3550 FHD LED LCD TV LG 42LM670T LG 42LM670T led tv LG 42LW5500 3D LED LCD TV LG 47 LG Optimus G LG Optimus G Pro LG R480-L LG optimus pad yeni tablet bilgisayar modelleri LS5600 Land Latitude Launcher 3D: Lenovo ThinkPad Lite Beyaz M3-581TG MAKİNESİ MAUSOLEUM MAVİ NOTEBOOK MC812LL/A iMac Apple MD322LL/A MD322LL/A (Z0NMQ) Macbook Pro Apple METALLIC MINI CERAMIC MONTE CHIC MONİTOR MP3 ÇALARLI MSI 790FX-GD70 MacBook Pro Macbook Magnificent Mark III Martin Megane 1 Megane CC Men In Black III Mevlana Celalettin Rumi Modeli Murphy MÜKEMMEL ÜRÜN Mısır firavununun dilin kökeni N Series N5110 N53SV-SX077V N570QPP PMB N7100 NAV NAVIGASYON CIHAZI NB505-N508BL Toshiba NB520 NB520-10T NB520-10U NETBOOK NP-RV511-S04TR NP300E5A-A02TR NP900X3A-A01TR Navigasyon Cihazı Ne Next 5720 Nexus 7 Nikon Coolpix S01 Nikon D3200 Nokia 603 Not Nutrients OYUN PAKET Okyanusun Optimus Optimus G Optimus G Pro P1010 P500--1H6 P702B FreeBook P755-113 P845 P855-32G PC PEARL PHILIPS 47 PFL7456H/12 PIRANHA PLAZMA TV POLY LINGUA POWERSHOT PS3 PSP PSP3004 Pad Pargalı İbrahim Pavilion g6-1202st QJ327EA Pentax S10 Pilli Gözlük PAKEt Playstasion Portege Premier Premier I9260 Premier PR 22 LED TV Premium 0Accounts Pro Pro Toshiba QA870EA QJ327EA QZ045US-08 R840-11E R940 RODOS HEYKELİ RV510-A06TR RV511-A04TR Renault Koleos Renault Megane 1 Renault Megane 1 Çarpışma Testi Renault clio Çarpışma Testi S Duos S01 S400C S5 S5230 S5230 Ultra Touch Lite S5233 STAR S5253 S5360 GALAXY Y S5570 S5570 teknik özellikler S5620 S67P67 S730M S7710 SAMSUNG NP300E5A-A02TR SAMSUNG NP300E5A-A0ETR SEG SLIM LITE SONY PS3 SONY SGPT111TR/S START20 START25 5 Saba Samsung 9 serisi Samsung Galaxy Mini Samsung Galaxy Not Samsung Galaxy Not II Samsung Galaxy S4 Samsung Galaxy Y Samsung I9082 Samsung S5830 Samsung S7710 Samsung Türkiye Garantili Samsung UE46ES6800 Samsung UE55ES8000 Sarımsak Sensation Seymour Shelby Siyah Giyen Adamlar 3 Smartphone Sony 40HX853 Sony Alpha SLT-A37 Sony Xperia Tablet Z tablet bilgisayar Sony Xperia Tipo Sony Xperia Z Sony Xperia ZL Special Star TV Stephanie Stephanie Seymour Stream - 9 Sun Süleyman Sümela'nın Sümela'nın Şifresi Süper final Sürücü T380G TKP610A TM5740Z-P612G25MN TM5742G-433G32MN TM5742Z-P612G25MN TOZ TORBASIZ TRN TX-L37E3 TX-P42GT50B TX-P50G20E Tablet Z Tata Tata Vista Tata Vista çarpışma testi güvenlik Teknosa ASUS Temel Tercih Edilen ThinkPad Timeline Tipo TomTom Go TomTom Via Toshiba NB520-10U Toshiba Notebook Toshiba Portege Z830-10N Toshiba Qosmio X770 3d Toshiba Qosmio X870 Toshiba Satellite Toshiba Satellite C660-15z Toshiba Satellite L730 Toshiba Satellite L755-13F Toshiba Satellite L870-11J Toshiba Satellite P755-113 Toshiba Satellite P845 Toshiba Satellite P855-32G Toshiba Satellite Pro C660-1UX Toshiba Satellite U920T Toshiba Satellite Z930 Toshiba Tecra R840-11E Toshiba Tecra R940 Toyota Corolla Toyota Corolla çarpışma testi görüntüleri Trabzon Transformer Turbo Boost Teknoloj Turuncu indirim U M3-581TG U30JC-B1W U36JC U920T-108 UE- UE-40EH6030 UE-40ES5500 UE-40ES6340 UE-40ES7000 UE-40ES8000 UE-46ES8000 UE-55ES8000 UE46ES6800 UE55ES8000 UNCHARTED UX21E-KX010V UX21E-KX012V UX31E-RY010V UX32A Ultra V12 V12 Zagato V370 59-312139 V5-571P VC VFYAH530MRKA5T1 VFYAH531MRSAB5TR VPCEH2CFX/W VPCEH31FD/B VPCEH32FX/P VPCEH32FX/W VPCEH32FX/W Sony Vaio VPCEH34FX/B VPCEH3QFX/B VPCEH3QFX/W VPCEL1E1E/W VPCF232FX/B VPCSA31FX/SI VPCSA3AFX/SI Sony Vaio VPCSA3AFX/SI-06 VPCSA3AFX/SI-08 VPCYB33KX/B VPL-EX100 VPL-EX120 Vaio Vaio Duo Via Vista VivoBook W7 WAVE WI-FI TABLET WIFI WX7 X53E-RH71 X53E-RS51 X54C-SX177D X54H-BD1BH-001 X770 X775-Q7384 X870 XL 2 XPS 12 Xcover Xperia Tipo Xperia ZL Yeni Fluence Yeni Megane Sport Tourer Yeni iPad Z inceleme kalite Z570 Z830-10N Z930 ZEUS HEYKELİ ZTF Zagato Zamanki Zenbook ab acer laptop acer laptop modelleri acer netbook acer netbook modelleri acer notbuk acer notebook modelleri acer travelmate serisi acil acil servis adriana lima akıllı telefon aleti alex alex gol attı alışveriş anayasa and android türk play android türk uygulama antivürüs apk download apk download.mobile apk aple asus x54c kullanma kılavuzu ateşi ateşli ateşli fotolar avg antivirüs ayak ayakkabı bal faydaları balın önemi bar rafaeli basur basınç bayan bayan.yaz sezonu bays bebek berlin anlaşması beslenme bimex binbirdelik otu bir dokunus yeterli blackbery blog bot by arizona büyük büyük kampanya büyütüp küçültmek için can not canli canlı cep apk indir cep telefonunda 3d cihazı Bluetooth clio cocuk d5200 damar dell laptop kapak derinlik dijitürk diyabet dokunulmazlık dolandırılmayın dolar doları doğa gezileri doğa turları doğal gaz doğum dv7-6c55sa düşünürleri ekonomi ekonomiz tksitlerlr electroworld elektrik elektronik ticaret elma en en bilinen akıllı telefon en güzel fotografları en hesaplı iphone en iyi cep telefonu en iyi telefon en ucuz i3 en ucuzu en uygun fiyat en hesaplı fiyat en iyi kampanya lcd tv 3d tv 3d tv hakkında bilmek istedikleriniz en uygun iphone en çok sevilen akıllı telefon enhance erdogan eticaret euro eylence firmalar fiyat karşılaştırma fiyat ne kadar fiyat performans testi fiyat teknik özellik inceleme fiyatlar fiyatı flashdisk foto free android 3d game ful izle full indir fırsat fırsatı g6-1202st galaxi s3 mini gatanti gezi giyim go back gol görüntüleri göz sağlığı gündem günün ürünü güvenlik güzel hafıza hamilelik harikası hastasıyız dede hemoroid hepsiburada herodot deney hesaplı fiyat htc titan http://turkey-in-holiday.blogspot.com http://www.kadinvedekor.com/ hyundai hyundai ix35 hyundai ix35 çarpışma testi görüntüleri hükümet i5 2430M i5 işlemci i5-2410 i8150 iPad 2 iPhone 5 inceleme ibn-i Haldun ikinci el hp laptop in inceleme fiyat özellikler inceleme yorumlar inceleme yorumları inceleme özellikler inceleme özellikleri incelemeler incelemeleri indirimli ishal islemci istanbul bilişim istihbarat ix35 iş telefonu işlemci kalite kalp kalp krizi kampanyalı ürün kanser kaplıca karın kasları karşılaştır karşılaştırma kaç lira kilo kim milyoner olmak ister kim milyonerolmak ister 1 milyon sorusu kimlerdir? klavuzu koleksiyonu kreasyon kullanım kullanım klavuzu kullanımı kum kupa kızı kurtlar vadisi pusu kyafet kırmızı laptop fiyat lampanya laptop inceleme lcd led manşet maç maç görüntüleri maçı maçı özeti mediamarkt kampanyaları memati memeti şaşmaz memory merkez merkez bankası milyarderi minibook mit mobil cep uygulaması mobile apk free mobile telefon moda model moringa muhteşem muppets mutluluk müthis müşteri memnuniyeti nabız ne seçmeli ne zaman çıkacak ne zaman çıkar nelerdir nerede neresidir nesinler nicon oamanlılar of Turkey okyanus olacak omega3 one x+ online alışveriş online izle osmanlı tarihi paradise pargalı pasta gekorasyon seti pembe acer notebook performansı pkk polat polat öldümü prob projektör recet redot'un yazdığı ree android resimler resmi maç özetleri rezerv s3 videoları sahra sakın almayın sandısk sezonu shyln sinema sinemalarda sistem karşılaştırma sonu nasıl sorunları süper lig sıgara tablet tayip teknik inceleme terör test titan toshiba satellite l750-1ml trabzon spor travel travelmate laptop turkei turuncu kampanya tv burada tv inceleme tüp tüp bebek türk milleti türkiya tütrkiye tıurkey ucuz lcd ucuz led ucuz led tv ucuzz vacation vadi vatan ve kampanyaları vestel tv videoları x2 inceleme yatırım yayla gezisi yayla tatili yazlık yeni yeni fiyat yeni nesil akıllı telefon yerli yerli otomobil yorum yorum inceleme yorum ve puanı yunan yunanistan yüzyıl zayıflama zeki Öyle Öyle Bir Geçer Zamanki çakallar çiçek nalı çöl çölü ölçüm özet görüntüleri özeti öğrenci ürün özellikleri ürünler ürünü İSKENDERİYE FENERİ İbn Teymiye İbn-i Rüşt İbn-i Sina İntikam İntikam ateşi İslam İslam düşünürleri İzmir Şeyh Bedrettin Şifresi ŞİFA KAYNAĞI şeker hastalığı şikayet şok şık geçiren веб-страницы век век Live главы как следует появились в официальной смотреть новые эпизоды содержание января ​​Smartphone Y
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Total Pageviews

Translate