Toshiba P845 serisi kapasitif dokunmatik vererek cevap olabileceğine karar verdi, ve de yeni makine kapalı gösterdi IFA 2012 .
Onun görünüyor kalabalık wow asla rağmen, Toshiba Satellite P845t çok yetenekli bir makinedir. Bu üçüncü nesil Intel Core işlemciler, Nvidia Geforce işleme ve Harmon Kardon hoparlörler gücü sunar, bu yüzden kesinlikle high-end özellikleri scrimping değildir.


Toshiba 845t

Dizüstü akılda medya profesyonelleri, 14-inç ekran, bu düzenleme fotoğraf ve hem de oyunculara ikna için yeterince büyük için iyi bir boyutu ile inşa edilmiştir.
Ve sonra yeni tanıtılan dokunma işlevi var. Çoğu insan, taşınabilir cihazlar aracılığıyla dokunmatik ekran ile temas etmiş olduğundan bu dikey konumda dizüstü dokunmatik ekrana biraz garip daha bulunuyor.


Toshiba P845t

Sadece, iyi, biraz garip hissediyor. Eğer bizim gibi iseniz, ekran kapalı sonsuza silinerek toz çok dizüstü bilgisayarda bırakmak bağlı parmak izi ile etkilendim olacak değildir.


Toshiba P845t

Bu Toshiba Satellite P845t üzerindeki ekranı iyi çalışmıyor demek değildir.Bir yakınlaştırma işlevi pinching ve harika bir dokunmatik ekran işletim sistemi olarak kullandığınızda, Windows 8 kesinlikle kendi içine giriyor - Öyle.
Ama bu son kullanıcı için biraz kafa karıştırıcı - gemide mükemmel makul bir izleme paneli olarak orada, biz ekran alay ve dürtmeye daha bu kadar fazla kullanmaya yönelik veer görünüyor.


Toshiba P845t

Klavye üzerinde ulaşan devam da bir sorun bir şey gibi görünüyordu. Biz sürekli izlemek ve el otlatma tuşları durdurmak için yapıyorduk.
Toshiba P845t Bununla birlikte, kiti güçlü bir parçasıdır. Gemide 6GB RAM, 640 GB HDD, 3x USB 3.0 ve isteğe bağlı Blu-ray oynatıcı.
Dokunmatik ekranların yanı sıra kesinlikle çok ilgi olacak olsa da, hibrid makinelerin yükselişi bu yıl iyi gözden kaçırılmaması anlamına gelebilir.